22 Μαρ 2013

Κάλεσμα Αλληλεγγύης - για την πίεση προς τους αγωνιστές και τους πολιτικούς πρόσφυγες από Τουρκία

Print this post
Επιτροπή Αλληλεγγύης για τους Πολιτικούς κρατούμενους στην Τουρκία και το Κουρδιστάν

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΥΓΓΗΣ
ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;
ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ

Το κράτος της Ελλάδας που ανάπτυξε τις σχέσεις του με το φασιστικό κράτος της Τουρκίας, με ψεύτικα στοιχεία του φασιστικού κράτους της Τουρκίας, συνεχίζει τις καταπιέσεις και επιθέσεις απέναντι στους επαναστάτες που συνεχίζουν τον αγώνα τους για την Δημοκρατία.

Χθες τις απογευματινές ώρες μια συντρόφισσα μας, όταν περπατούσε στον δρόμο συνελήφθηκε. Η συντρόφισσα μας το πρωί μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη και από εισαγγελέα προφυλακίστηκε .
Σήμερα πήραμε νέα από τους συντρόφους μας που πήγαν για να συμπαρασταθούν και να συμμετάσχουν στη δίκη της, έκαναν έφοδο στο σπίτι τους κι έγιναν 6 προσαγωγές .

Πάλι σήμερα το πρωί πήραμε ειδήσεις ότι στις 6 ώρα το πρωί, κάνανε έφοδο σε ένα σπίτι και έγιναν προσαγωγές, εκτός από αυτούς που ζουν στο σπίτι και 1 φιλοξενούμενος. Επίσης κάνανε έφοδο και σε ένα μαγαζί και από κει έγιναν 3 προσαγωγές και κάνανε άνω κάτω το μαγαζί.

Στους χώρους στους οποίους έγιναν έρευνες δεν βρέθηκε τίποτα. Όλοι οι προσαχθέντες, σύνολο 12, αφέθηκαν ελεύθεροι, στην Αθήνα κρατηθήκαν μέχρι το μεσημέρι, ενώ στη Θεσσαλονίκη κρατηθήκαν μέχρι το απόγευμα.

Οι προσαγωγές που έγιναν αυτών των ανθρώπων, που αγωνίζονται για το σοσιαλισμό και τη δημοκρατία, είναι αποτέλεσμα μιας συμφωνίας με την Τουρκία.

Η Ελλάδα έγινε συνέταιρος στο έγκλημα του τουρκικού φασιστικού κράτους. Ο φασισμός πίνει αίμα και εκμεταλλεύεται τον κάθε άνθρωπο, τους καταπιέζει και είναι ένα σύστημα που δεν αφήνει να ζει καμία ιδεολογία εκτός από τη δική του. Σε αυτό το έγκλημα έγινε συνέταιρος η Ελλάδα.

Ο Ελληνικός λαός πρέπει να καταδικάσει αυτό το έγκλημα και πρέπει να συμπαρασταθεί στους τούρκους επαναστάτες. Διότι αυτός ο φασισμός θα χτυπήσει και αυτούς. Αυτή η επίθεση δεν είναι μόνο σε εμάς, αλλά είναι σε όλες της δυνάμεις του κόσμου που αγωνίζονται για σοσιαλισμό και δημοκρατία.

Θα συνεχίσουμε να αντιστεκόμαστε στον φασισμό, σε όλον τον κόσμο.

Δεν θα αλλοιώσουμε το όνειρο μας για σοσιαλισμό. Ακόμη και μόνοι μας να μείνουμε, θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας.


ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΣΚΕΨΗ

Για την σύλληψη της συντρόφισσας και για την πίεση προς τους αγωνιστές και τους πολιτικούς πρόσφυγες από Τουρκία θα γίνει σύσκεψη στην ΟΛΜΕ αύριο Σάββατο στις 19:00, 23 Μάρτιου 2013

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ, ΣΩΜΑΤΕΙΑ, ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ, ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ.

ΖΗΤΑΜΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ.

ΚΑΤΩ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ, ΖΗΤΩ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ



Διαβάστε το κείμενο εδώ